DINER

Voorgerecht

  • Rundercarpaccio - Truffelmayonaise, zongedroogde tomaat en aardappelkrokant.
  • Tartaar van huisgerookte zalm - Limoenmayonaise, witte chocolade en dille.
  • Vitello tonato - Licht gegaarde kalfsmuis met klassieke tonijnmayonaise en koek van parmezaan.
  • Steak tartaar klassiek bereid - Kwartelei, ui, kappertjes, augurk en mosterdmayonaise.
  • Carpaccio van biet - Chioggia biet, geitenkaas, rucola en balsamicostroop.
  • Soep van het moment - Een regelmatig wisselende soep.
  • Amuse festival - Een proeverij van verschillende kleine gerechten. Dit kan een samenstelling zijn van bovenstaande voorgerechten of nieuwe creaties van het keukenteam. Laat u verrassen.

Hoofdgerecht

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade.
  • Spare ribs - Langzaam gegaard en afgelakt met onze eigen geheime marinade. Kluiven is niet nodig, het vlees valt van het bos. Geserveerd met sauzen.
  • Eendenborst - Gebakken eendenborst, geserveerd met seizoens groenten, mousseline en een jus van Calvados.
  • Sukade - 24 uurs gegaarde sukade met bijpassende groenten, mousseline en jus.
  • Bavette - Smakelijk biefstuk met mousseline, groenten en dragon jus.
  • Varkenshaassaté - De inmiddels befaamde saté van onze Bob, met atjar, kroepoek, gefruite ui en satésaus.
  • Zeebaars - Filet van zeebaars, met risotto en antiboise.
  • Ad'vundum burger - De burger zoals Ad deze het liefst at. Royale runderburger met cheddarkaas, tomaten salsa, sla en uitgebakken spek. Dit alles geserveerd op een smakelijk burger broodje.
  • Burger vega - Plantaardige burger geserveerd op een burger bun met cheddarkaas, tomatensalsa en sla.
  • Portobello - Gevuld met gorgonzola, beur blanc, groenten uit het seizoen en risotto.
  • Pasta - Ravioli gevuld met ricotta en spinazie, saus van gorgonzola, tomaat en rucola.

3 gangen verrassingsmenu

  • Laat u verrassen door de keuze van de chef
    Dit kan een samenstelling zijn van onze gerechten of nieuwe creaties van het keukenteam.

Voor de kleintjes

  • Een patatje met mayonaise en keuze uit:
    Frikandel, kroket of kipstukjes, spareribs, varkenshaassaté of een stukje vis.

Nagerecht

  • Sorbet - Drie bollen ijs, verse vruchten en slagroom.
  • Crème brûlée - Sinaasappel crème brûlée met een bolletje witte chocolade ijs.
  • Cheesecake - Huisgemaakte cheesecake geserveerd met sorbetijs en rood fruit.
  • Chocolade brownie - Huisgemaakte chocolade brownie met vanille ijs en karamel zeezout.
  • Kinderijsje - Vanille ijs met slagroom en keuze uit chocolade- of caramelsaus.
  • Chocolade festival - Koffie, thee of cappuccino met een variatie van chocolade.

Voor bij de borrel

  • Borrelplank
  • Bitterballen - 8/14 stuks
  • Bittergarnituur - 8/14 stuks
  • Vlammetjes - 8/14 stuks
  • Oude kaasloempia's - 8/14 stuks
  • Kara Age kip - 6 stuks
  • Nachos

24-04